Billig voksdug i europæisk kvalitet

Er du på udkig efter en billig voksdug?

Hvis du leder efter en voksdug, så kan du næsten ikke finde det billigere end hos os i Ting og Sager Hallen i Randers nær Hobro, Aarhus & Mariager. Her får du en billig dug, der samtidig er i høj kvalitet.

Alle vores duge er nemlig i europæisk kvalitet, og de er naturligvis helt uden ftalater. Vi har desuden et stort udvalg med mange forskellige slags mønstre, som du kan vælge imellem.

Det praktiske valg i mange hjem

Duge af voks har været brugt siden middelalderen, om end de ikke længere fremstilles af voks. Til gengæld har de stadig en beskyttende overflade, som sikrer, at væsker og lignende ikke trænger ned i bordet, og derfor er en voksdug et utroligt praktisk valg, fordi den er nem at tørre af og samtidig giver en god beskyttelse til underlaget.

Voksduge kan blandt andet benyttes under en stofdug, men de kan også benyttes til daglig, især hvis der er mindre børn i huset. Det kan også være et oplagt valg, hvis du for eksempel gerne vil skjule din bordplade.

Folk nævner generelt mange forskellige årsager, når de bliver spurgt om, hvorfor de bruger en voksdug.

Kig forbi og se vores store udvalg

​Er du på udkig efter en billig voksdug uden ftalater, der samtidig er af en høj europæisk kvalitet? Så tag endelig en tur forbi vores butik i Randers nær Hobro, Aarhus & Mariager. Her kan du se hele vores store udvalg af voksduge, der består af mange forskellige farver, mønstre og print.

Der er med andre ord stor sandsynlighed for, at du iblandt vores sortiment vil kunne finde en billig voksdug, der passer til lige netop dit hjem.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

I butikken finder du masser af lækker brugskunst til dig selv eller som oplagt gave til fødselsdag /værtindegave.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag - søndag

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14, ​8930 Randers NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk