Billigt dametøj på udsalg – lagersalg af tøj til kvinder i vores butik

Er du på udkig efter flot og billigt dametøj på udsalg i høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ting og Sager Hallen i Randers finder du et dametøj outlet, hvor du kan finde et bredt sortiment af billigt tøj til kvinder i små såvel som store størrelser.

Nedenfor kan du finde et udpluk af vores lagersalg af dametøj. Ønsker du at se hele vores udvalg af dametøj på udsalg, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.​

Lagersalg af dametøj fra mange forskellige mærker

Vi forhandler et stort sortiment af dametøj på udsalg fra mange forskellige mærker. Iblandt vores lagersalg af tøj er der både mulighed for at finde no name tøj og tøj fra kendte brands. Det betyder, at der er noget at finde for enhver smag og til enhver pris hos os, uanset om du er på udkig efter mærkevarer til billige priser, eller om du bare er på udkig efter en billig sommerkjole, der ikke nødvendigvis er designet af en kendt designer.

Vælg mellem et stort sortiment af billigt dametøj

Vi har et utroligt stort udvalg af billigt tøj til damer, og vi har både tøj i almindelige størrelser samt XL-størrelser. Hos os kan du altid finde lækkert tøj for både enhver smag, enhver størrelse og enhver stil.

I vores butik kan du blandt andet finde følgende stykker tøj i vores lagersalg af dametøj:

  • ​Kjoler
  • ​Slå om-kjoler
  • ​Bluser
  • ​Trøjer
  • Bukser

Kig forbi vores butik og se nærmere på vores dametøj outlet

Lyder rabatter på +70 % på lækkert tøj i høj kvalitet som noget for dig? Står du og mangler en ny kjole, en bluse, et par bukser eller måske en trøje? Så er du altid meget velkommen til at tage en tur forbi vores butik i Randers for at se nærmere på vores store sortiment af dametøj på udsalg til fordelagtige priser. ​Der har du også mulighed for at prøve tøjet på for at se, om det passer.

Vi er en vaskeægte isenkræmmer, og derfor kan du også finde en masse andre spændende ting i vores butik ud over tøj. Det kan for eksempel være boliginteriør, brugsting, duge og legetøj, som du ikke vidste, du lige stod og manglede. Kig endelig forbi – det kan være, at du kan gøre et godt fund eller to.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål om vores tøj til kvinder

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af billigt tøj til kvinder, eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om vores udvalg af dametøj eller øvrige varer i butikken, så er du naturligvis også altid meget velkommen til at tage kontakt til os i stedet for at kigge ned forbi butikken, hvis det passer dig bedre.

I så fald kan du med fordel ringe til os på telefon 51 86 46 62, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@tingogsagerhallen.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Hos os er alle spørgsmål velkomne. Det gælder, uanset om de drejer sig om vores sortiment af varer, vores priser eller noget helt tredje. Vi ser frem til at høre fra dig eller se dig i butikken!​

​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER         ​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER          ​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER       ​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER   

Nederdele og Shorts Max pris 70 kr​

Bluser Langærmet​ Max pris 70 kr

Kjoler Alm længde Max pris 150 kr​

​Kjoler Lange Max pris 150 kr​

​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER    ​TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER ​   TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER ​   TRYK PÅ FOTO FOR FLERE BILLEDER

Eksklusive Jakker der normalt koster mellem 2000 - 3000 kr vores pris er KUN 500 kr. Begrænset antal Kun 1 af hver model.

Bluser kort ærmet max pris 70​

Bukser . Max pris 70 kr ​

​Vurderet 4.7/5 stjerner på Facebook

​​​Det siger vores kunder!

“Her er noget for alle! 

Og til meget lave priser, selv om det er en god kvalitet.”​

- Inge Lise Vohnsen

"En rigtig hyggelig butik med mange forskellig ting. noget for en hver smag.

Kik forbi måske i finder noget i kan bruge."

Dorthe Randrup Nielsen

“Vi elsker at komme her. Har tit gæster fra Sjælland- Sverige og Færøerne. Det er et must at vi skal kikke ind. De er så søde og imødekommende

- Joan Højsted Sørensen

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

Firmainfo

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14,
​8930 Randers NØ


Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk

CVR: 27133827

Åbningstider

Mandag -tirsdag: Lukket

Onsdag-søndag: 11:00-18:00​

Her finder du os