Dametøj på udsalg – tøj for enhver smag til salg

Er du på udkig efter flot dametøj på udsalg i høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ting og Sager Hallen i Randers finder du et stort udvalg af lækkert dametøj på udsalg, og her på siden kan du se et udpluk af vores sortiment af billigt tøj til kvinder.​

​Vi forhandler dametøj på udsalg fra mange forskellige mærker. Her er der både mulighed for at købe no name tøj og tøj fra kendte brands. Det betyder, at der er noget at finde for enhver smag og til enhver pris hos os, uanset om du er på udkig efter mærkevarer til en billig pris, eller om du bare ønsker en billig sommerkjole.

Vælg mellem et stort sortiment af dametøj på udsalg

Vi har et utroligt stort udvalg af tøj til damer, og vi har både tøj i almindelige størrelser samt store størrelser. Hos os kan du finde lækkert tøj for både enhver smag, enhver størrelse og enhver stil. I vores butik kan du blandt andet finde kjoler, slå-om-kjoler, trøjer, bluser og bukser.

Kig forbi vores butik og se nærmere på vores outlet

Lyder rabatter på +70 % på lækkert tøj i høj kvalitet som noget for dig? Så kig forbi vores butik i Randers og se nærmere på vores store sortiment af dametøj på udsalg til fordelagtige priser.

Vi er en vaskeægte isenkræmmer, og derfor kan du finde en masse spændende ting i vores butik ud over tøj. Det kan for eksempel være boliginteriør, brugsting, duge og legetøj, så kig forbi og gør nogle gode fund.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 86 46 62 eller e-mail info@tingogsagerhallen.dk, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores varer, priser eller noget helt tredje.

​Vurderet 4.7/5 stjerner på Facebook

​​​Det siger vores kunder!

“Her er noget for alle! 

Og til meget lave priser, selv om det er en god kvalitet.”​

- Inge Lise Vohnsen

"En rigtig hyggelig butik med mange forskellig ting. noget for en hver smag.

Kik forbi måske i finder noget i kan bruge."

Dorthe Randrup Nielsen

“Vi elsker at komme her. Har tit gæster fra Sjælland- Sverige og Færøerne. Det er et must at vi skal kikke ind. De er så søde og imødekommende

- Joan Højsted Sørensen

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

Firmainfo

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14,
​8930 Randers NØ


Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk

CVR: 27133827

Åbningstider

Mandag -tirsdag: Lukket

Onsdag-søndag: 11:00-18:00​

Her finder du os