Spar stort på lagersalg af tøj hos Ting & Sager Hallen

Find fantastiske tilbud på tøj til hele familien

Er du på udkig efter kvalitetsbeklædning til overkommelige priser? Så kan vi hjælpe dig med det! Hos Ting & Sager Hallen finder du nemlig et omfattende lagersalg af tøj, hvor du kan finde fantastiske tilbud på tøj til hele familien. Vores lagersalg giver dig mulighed for at købe moderne og stilfuldt tøj til en brøkdel af prisen.


Du kan nemt komme forbi vores lagersalg af tøj i Randers, hvis du selv bor her i byen eller eksempelvis Hobro, Mariager eller Aarhus. På grund af vores store udvalg og fordelagtige priser har vi dog også kunder, der kommer kørende fra mange andre steder i hele landet. Ønsker du at forny din og din families garderobe, er vi også klar til at tage godt imod dig.

Lagersalg af tøj til mænd, kvinder og børn

Vores lagersalg af tøj byder på noget for alle. Her kan du gå på opdagelse i et væld af forskellige mere eller mindre kendte tøjmærker, og du finder derfor også noget, som passer til lige netop dig. Uanset om du leder efter et outfit til en særlig anledning, eller din garderobe blot trænger til fornyelse, så kan du finde det her hos os. Du kan derfor komme forbi, hvis du er på udkig efter:

  • Dametøj: Fra elegante kjoler og bluser til komfortable bukser og jakker.
  • Herretøj: Fra klassiske skjorter og bukser til afslappede t-shirts og jeans.
  • Børnetøj: Praktisk og sjovt tøj til børn i alle aldre.
  • Sportstøj: Funktionelt og stilfuldt tøj til alle dine træningsbehov.
  • Tilbehør: Tasker, sko, smykker, bælter og meget mere.

Vores lagersalg af tøj er den perfekte mulighed for dig, der ønsker at forkæle dig selv med noget nyt tøj, men som ikke ønsker at bruge alt for mange penge på det.

Vil du selv se udvalget? Så kom forbi vores lagersalg!

Vil du gerne se nærmere på vores lagersalg af tøj? Så besøg Ting & Sager Hallen enten selv, med din familie eller sammen med nogle gode venner. Vores venlige personale står desuden altid klar til at hjælpe dig med at lede, hvis du er på udkig efter noget særligt, eller skal bruge en bestemt størrelse.

Du kan også kontakte os på forhånd, hvis du vil høre mere om vores udvalg.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

I butikken finder du masser af lækker brugskunst til dig selv eller som oplagt gave til fødselsdag /værtindegave.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag - søndag

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14, ​8930 Randers NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk