Stort udvalg af Hedebogård krydderier

En nødvendighed på enhver krydderihylde

Elsker du at være kreativ i køkkenet? Så er Hedebogård krydderier garanteret lige noget for dig. Hedebogård-produkterne kendetegnes nemlig på deres kraftige, gennemtrængende smage, som er et must på enhver krydderihylde.


Hos Ting & Sager Hallen finder du et både stort og spændende udvalg af Hedebogård krydderier til mange forskellige formål. Med andre ord: Vi har alt til det kreative køkken – naturligvis til billige priser.


Besøg vores lagersalg i Randers nær Hobro, Aarhus & Mariager, hvor du virkelig kan få sanserne i spil, når du dufter til vores krydderier. Mon ikke du finder et produkt, der falder i din smag?


Leg i køkkenet med de mange spændende Hedebogård krydderier

Vi fører et bredt udvalg af Hedebogård krydderier, som kan invitere dig med ind i et væld af forskellige landes køkkener. Vi har et bredt udvalg af forskellige krydderiblander, som kan være med til at gøre det sjovere både at lave med derhjemme – og naturligvis at spise det.


Vi har også en masse interessante salt- og peber-blandinger i vores udvalg. Vores Hedebogård-krydderier kan benyttes til mange formål såsom bagning, grill-retter, chips og meget andet.

Hos os finder du bl.a. billige:

  • Grillkrydderier
  • Krydderier til bagning
  • Salt og peber krydder
  • Karry
  • Paprika
  • Flagesalt med krydderier og urter


Vi har desuden også et stort udvalg af Hedebogård Te, der er en værd te-elskers helt store favorit!

Vil du gå på opdagelse i en verden af smag? Så kom her forbi!

Hvis du ønsker at gå mere på opdagelse med din egen madlavning derhjemme, så er Hedebogård krydderier et oplagt sted at starte! Ønsker du flere oplysninger om vores krydderier, priser eller andet, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@tingogsagerhallen.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen forbi vores lagersalg i Randers, hvor du kan få alle sanserne i spil, når du skal vælge mellem vores krydderier fra Hedebogård.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

I butikken finder du masser af lækker brugskunst til dig selv eller som oplagt gave til fødselsdag /værtindegave.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag - søndag

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14, ​8930 Randers NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk