Hedebogård te i mange vidunderlige smagsvarianter

Nyd te af høj kvalitet til gode priser

Uanset om du er en erfaren te-drikker, eller du blot nyder en enkelt kop i ny og næ, så er Hedebogård te garant for en god smagsoplevelse. Hos Ting & Sager Hallen tilbyder vi et enormt udvalg af Hedebogård te i mange forskellige, vidunderlige smagsvarianter. Hedebogård er kendt for sin høje kvalitet og fantastiske smag, og uanset om du er til sort te, grøn te, eller frugtte, har vi noget for enhver smag. Vi har desuden også et stort udvalg af Hedebogård krydderier.


Vores lagersalg af Hedebogård te finder du i Randers, ikke så langt fra Aarhus, Hobro og Mariager. Her kan du komme forbi, hvis du ønsker at opgradere din te-hylde derhjemme med et stort udvalg af forskellige smage – eller hvis du vil genopfylde dåsen med netop din favoritsmag.

Hedebogård te til den kræsne te-drikker

Vi har en bred vifte af velsmagende Hedebogård te til den kræsne te-drikker, der går op i lækre produkter og velbrygget te. Vi har blandt andet:

  • Lakrids te
  • Chai te
  • Kærligheds te
  • Hyldeblomst-æble te
  • Sort te
  • Urtete

Hedebogård te er den perfekte te til dig, der elsker spændende te-varianter – men der er også mange klassiske varianter, som enhver vil elske.

Med Hedebogård te får du teen i en stor pose, så du får mest muligt smag ud af teen.

Er du vild med iste? Så kan du med fordel eksperimentere med at koldbrygge de mange forskellige varianter. Det er super nemt at lave iste selv. Lav teen, som du plejer – men brug kold vand fremfor varmt. Lad teen trække natten over, og voila – nu har du lækker iste.

Besøg os og find din nye favorit-te!

Er du interesseret i at prøve Hedebogård te? Så besøg vores lagersalg, hvor vores venlige personale er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte te til dine smagspræferencer. Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du på forhånd vil høre, om vi har netop den te, du gerne vil have.

Kom forbi og se vores fantastiske udvalg af Hedebogård te og find din egen nye favorit!

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

I butikken finder du masser af lækker brugskunst til dig selv eller som oplagt gave til fødselsdag /værtindegave.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag - søndag

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14, ​8930 Randers NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk