Bahne outlet i Randers: Vi har altid stort Bahne udsalg

Er du på udkig efter brugskunst til nedsatte priser eller andre produkter fra det populære mærke Bahne? Så er du kommet til det rette sted. I vores Bahne outlet finder du lamper, tallerkener og andre produkter fra Bahne til billige priser. Du kan med andre ord være sikker på at finde et godt tilbud hos os.

Vores butik ligger i Randers, hvorfra vi sælger brugsting fra mange kendte og populære mærker. Vi har et stort udvalg, så hos Ting & Sager Hallen finder du helt sikkert noget, der falder i din smag.

Find det, du mangler, i vores Bahne udsalg

Kunst og pyntegenstande skaber et hjem, giver det personlighed og bringer hygge ind i boligen. Men det kan være en dyr omgang at skulle udskifte eller indkøbe nyt brugskunst, uanset om det gælder tallerkner, lamper eller andre brugsting.

I vores Bahne udsalg finder du bl.a. billige:

  • Vægure
  • Billeder
  • Statement-skilte
  • Fade
  • Lamper
  • Tallerkener
  • Sejle
  • Skind og læder til Butterfly-stole

I vores Bahne outlet kan du altid finde et godt tilbud og gøre en god handel. Du er altså sikker på at finde det, du mangler. Og så kan du endda spare op til 80 % sammenlignet med andre steder. Det betyder, at du kan være sikker på at finde alt fra praktiske brugsting til din bolig til dekorative varer fra Bahne på tilbud hos os.

Det kan være en bekostelig affære, hvis man har forelsket sig i det populære danske mærke Bahne – men det behøver det ikke at være, når du shopper i vores outlet. Er der noget bestemt, du leder efter? Så hold øje herinde på siden eller skriv til os – der kommer nemlig hele tiden nye varer i vores Bahne udsalg.

Gå på opdagelse i vores Bahne udsalg i Randers

Ting & Sager Hallen ligger i Randers, og du er altid velkommen til at komme forbi og se, om der er noget, du falder for. Vi har mange lækre produkter, som du ikke finder billigere andre steder.’

Vores Bahne outlet har produkter til enhver type bolig, og så har vi desuden et varelager på over 1000 produkter, som vi sælger på vores outlet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til info@tingogsagerhallen.dk - så vender vi tilbage til dig så snart, vi kan.

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

​Vurderet 4.7/5 stjerner på Facebook

​​​Det siger vores kunder!

“Her er noget for alle! 

Og til meget lave priser, selv om det er en god kvalitet.”​

- Inge Lise Vohnsen

"En rigtig hyggelig butik med mange forskellig ting. noget for en hver smag.

Kik forbi måske i finder noget i kan bruge."

Dorthe Randrup Nielsen

“Vi elsker at komme her. Har tit gæster fra Sjælland- Sverige og Færøerne. Det er et must at vi skal kikke ind. De er så søde og imødekommende

- Joan Højsted Sørensen

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

Firmainfo

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14,
​8930 Randers NØ


Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk

CVR: 27133827

Åbningstider

Mandag -tirsdag: Lukket

Onsdag-søndag: 11:00-18:00​

Her finder du os