Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kassen

Betalingsmuligheder
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Information

Mandag       Lukket
Tirsdag        Lukket
Onsdag    11.00 - 18.00
Torsdag    11.00 - 18.00
Fredag      11.00 - 18.00
Lørdag      11.00 - 18.00
Søndag     11.00 - 18.00
★ ★ ★ ★ ★
Vurderet 4.7 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook


Opdateringer bliver primært foretaget imellem søndag og tirsdag
Modtager De smsreklame, De ikke har tilmeldt eller skal afmeldes, send en mail. Se under fanen: KONTAKT
Der tages forbehold for udsolgte varer og skrivefejl.
Der er 56 varer.

Køb en billig voksdug i europæisk kvalitet

Hvis du søger en billig voksdug, så kan du næsten ikke finde det billigere end hos os. Og alle vores duge er i europæisk kvalitet. Desuden har vi mange forskellige slags mønstre, men de er alle uden ftalater.

Duge af voks har været brugt siden middelalderen, om end de ikke længere fremstilles af voks. De kan benyttes under en stofdug, men de kan også benyttes til daglig, især hvis der er mindre børn i huset. Det kan også være, at du gerne vil skjule din bordplade. Folk nævner mange årsager, når de bliver spurgt, hvorfor de bruger voksdug.

Underkategorier

  • Voksdug Munke Tex
  • Textildug Munke Tex
    Tekstildug i flotte mønstre sælges online Hos Ting & Sager Hallen kan du finde din nye tekstildug eller voksdug i vores online webshop. Vi har samlet et udvalg af smukke tekstilduge. Der er gratis forsendelse, når du bestiller for mere end 500 kroner, og du kan næsten ikke finde en tekstildug billigere andre steder. Opfrisk dit hjem med en billig tekstildug Vi har mange forskellige mønstre, så der er næsten til enhver smag, og derfor kan du også finde en billig tekstildug, som passer til dit hjem. Du kan bruge en tekstildug til hverdag og til fest. Du kan købe en masse forskellige duge, så de passer til årstiden og anledningen, men også til dit humør. Du kan bruge en tekstildug til at skabe stemning og hygge, og du kan bruge den til at beskytte bordet mod ridser – især hvis du har mindre børn. Du kan også bruge den, hvis din bordplade ikke er så køn, men du alligevel er glad for dit bord. Køb din nye dug til din bolig her i webshoppen Bestil din nye dug i dag, og modtag den inden for få dage. Du kan købe den med få klik, men du kan altid kontakte os hos Ting & Sager Hallen for at få svar på dine spørgsmål til vores produkter eller til din bestilling. Du kan sende en e-mail til os på info@tingogsagerhallen.dk.
  • Plastdug klar og med tryk Munke Tex
  • Cafe Gardiner Munke Tex
  • Bordløber