Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kassen

Betalingsmuligheder
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Send os en e-mail
Information

Mandag       Lukket
Tirsdag        Lukket
Onsdag    11.00 - 18.00
Torsdag    11.00 - 18.00
Fredag      11.00 - 18.00
Lørdag      11.00 - 18.00
Søndag     11.00 - 18.00
★ ★ ★ ★ ★
Vurderet 4.7 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook


Opdateringer bliver primært foretaget imellem søndag og tirsdag
Modtager De smsreklame, De ikke har tilmeldt eller skal afmeldes, send en mail. Se under fanen: KONTAKT
Der tages forbehold for udsolgte varer og skrivefejl.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ting og Sager Hallen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber ogTing og Sager Hallen.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Ting og Sager Hallen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra FirmanavnWebshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Ting og Sager Hallen.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på nærmeste posthus i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet under fragt overgår ansvar for pakken til fragt firmaet 
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Ting og Sager Hallen skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Ting og Sager Hallen. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Ting og Sager Hallen har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Ting og Sager Hallen.

Fortrydelsesret
Ting og Sager Hallen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Ting og Sager Hallen underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Er varen købt fragtfrit og sendes retur skal køber betale fulde fragtpris for varens sending. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@tingogsagerhallen.dk.

Pris og betaling
I Ting og Sager Hallen har du mulighed for at betale via bank overførsel. Alle priser i Ting og Sager Hallen på web-adressen http://www.tingogsagerhallen.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.

Betalingsmuligheder
Hos Tingogsagerhallen kan du betale med diverse dankort, bankoverførsel til Sparekassen Kronjylland eller betale med Mobil Pay

Pengene bliver først trukket når varen er sendt fra lager

Du har altid 2 års reklamationsret på alle varer. Såfremt din reklamation er berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, få afslag i prisen eller pengene tilbage. 
Du har dog pligt til at returnerer varen i samme stand som den er modtaget, og du skal selv afholde alle omkostninger 
forbundet med at returnerer varen.
 
Fortrolighedspolitik
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.
Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.