Stort udvalg af Hedebogård krydderier og Hedebogård te

Elsker du at være kreativ i køkkenet?
​Så er Hedebogård krydderier og Hedebogaard te garanteret lige noget for dig.

Hedebogård-produkterne kendetegnes nemlig på deres kraftige, gennemtrængende smage, som er et must på krydderihylden og i te-skabet.

Hos Ting & Sager Hallen finder du både spændende Hedebogård krydderier til mange forskellige formål og velsmagende Hedebogård te. Med andre ord: Vi har alt til det kreative køkken - naturligvis til billige priser.

Besøg vores lagersalg i Randers nær Hobro, Aarhus & Mariager, hvor du virkelig kan få sanserne i spil, når du dufter til vores krydderier og tesorter. Mon ikke du finder et produkt, der falder i din smag?

Hedebogård te til den kræsne te-drikker

Vi har en bred vifte af velsmagende Hedebogård te til den kræsne te-drikker, der går op i lækre produkter og velbrygget te.

Lakrids te

 • Chai te
 • Kærligheds te
 • Hyldeblomst-æble te
 • Sort te
 • Urtete

Hedebogård te er den perfekte te til dig, der elsker spændende tevarianter – men der er også mange klassiske varianter, som enhver vil elske.

Med Hedebogård te får du teen i en stor pose, så du får mest muligt smag ud af teen.​

Er du vild med iste? Så kan du med fordel eksperimentere med at koldbrygge de mange forskellige varianter. Det er super nemt at lave iste selv. Lav teen, som du plejer – men brug kold vand fremfor varmt. Lad teen trække natten over, og voila – nu har du lækker iste.

Leg i køkkenet med de mange spændende Hedebogård krydderier

Vi har også en masse interessante salt- og peber-blandinger i vores udvalg. Vores Hedebogård-krydderier kan benyttes til mange formål såsom bagning, grill-retter, chips og meget andet.

Hos os finder du bl.a. billige:

 • Grillkrydderier
 • Krydderier til bagning
 • Salt og peber krydder
 • Karry
 • Paprika
 • Flagesalt med krydderier og urter

Ønsker du flere oplysninger om vores krydderier, te, priser eller andet, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@tingogsagerhallen.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen forbi vores lagersalg i Randers, hvor du kan få alle sanserne i spil, når du skal vælge mellem vores krydderier og te sorter.​

Klik på billederne for at se flere.​

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

I butikken finder du masser af lækker brugskunst til dig selv eller som oplagt gave til fødselsdag /værtindegave.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag - søndag

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14, ​8930 Randers NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk