Boliginteriør: Dekorér dit hjem med indbydende boligtilbehør

Er du på udkig efter flot og dekorativt boligtilbehør, som er til at betale? Så må du et smut forbi vores lagersalg. Hos os finder du billigt boliginteriør på udsalg, som giver dig mulighed for at indrette din bolig, som du drømmer om, til en fornuftig pris.

Vores butik Ting & Sager Hallen ligger i Randers, hvorfra vi sælger boligtilbehør og andet i boligindretning til kunder fra hele Danmark. Gå på opdagelse mellem vores mange produkter – du finder helt sikkert noget, der passer til dit hjem.

Du kan altid finde et godt tilbud på boliginteriør hos os

Vi ved, at boliginteriør kan være en stor udgift i budgettet. Ikke fordi der nødvendigvis er tale om stort, dyrt interiør. Men fordi der skal bruges rigtig meget boliginteriør i hjemmet, fordi alle rum skal indrettes og dekoreres.

Ligesom med alle vores øvrige produkter, kan du også være sikker på altid at finde et godt tilbud på boliginteriør hos os. Her finder du nemlig altid interiør på udsalg til en billig pris.

Hos os finder du altid billige:

​Uanset hvilken type af boligindretning, du er på udkig efter, har vi et bredt udvalgt. Er det eksempelvis voksduge, du mangler, finder du altid et stort og bredt udvalg. Vi har eksempelvis voksduge i tekstil og voksduge i klar plast med og uden tryk.​

Der er ingen grund til at betale fuld pris

Hos os ser vi ingen grund til, at du skal betale fuld pris på boliginteriør. Vores fornemmeste opgave er netop at være det lagersalg, hvor du kan få alt til din boligindretning til en fornuftig lav pris.

Når du køber hos os, finder du derfor altid produkter på udsalg. Du kan være så heldig at spare op til 80 % hos os sammenlignet med andre steder.

Indret din drømmebolig med billig boliginteriør

Kom forbi Ting & Sager Hallen – her er der altid udsalg! Gå på opdagelse blandt vores mange møbler og produkter, og find lige dét, der fuldender din bolig.

Har du spørgsmål til en vare, priser, tilbud eller vores udsalg, er du også velkommen til at sende en e-mail til info@tingogsagerhallen.dk. Så vender vi tilbage til dig så snart, vi kan.

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

TITEL

Pris XX,-​

​Vurderet 4.7/5 stjerner på Facebook

​​​Det siger vores kunder!

“Her er noget for alle! 

Og til meget lave priser, selv om det er en god kvalitet.”​

- Inge Lise Vohnsen

"En rigtig hyggelig butik med mange forskellig ting. noget for en hver smag.

Kik forbi måske i finder noget i kan bruge."

Dorthe Randrup Nielsen

“Vi elsker at komme her. Har tit gæster fra Sjælland- Sverige og Færøerne. Det er et must at vi skal kikke ind. De er så søde og imødekommende

- Joan Højsted Sørensen

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du udfylde nedenstående felter. Du vil derefter, som en af de første, modtage seneste nyt fra os.

Firmainfo

Ting og Sager Hallen

Eskadronvej 14,
​8930 Randers NØ


Telefon: 51 86 46 62

E-mail: info@tingogsagerhallen.dk

CVR: 27133827

Åbningstider

Mandag -tirsdag: Lukket

Onsdag-søndag: 11:00-18:00​

Her finder du os